Διοικητής στρατιωτικής μονάδας “στρίμωξε” γυναίκα υπαξιωματικό μέσα στο στρατόπεδο!…

Σε μεγάλους μπελάδες μπήκε ανώτατος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση γυναίκας-υπαξιωματικού. Ολοκληρώθηκε η έρευνα εναντίον του και θα κληθεί ενώπιον του… Πειθαρχικού Συμβουλίου. Ο διοικητής θα κληθεί ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου το οποίο εάν τον κρίνει ένοχο θα του επιβάλει ποινή για το παράπτωμα που κατηγορείται.

Ο ανώτατος αξιωματικός ο οποίος υπηρετούσε ως διοικητής σε μεγάλο στρατόπεδο στην επαρχία Λευκωσίας, έχει να αντιμετωπίσει κατηγορίες που αφορούν σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας. Σύμφωνα με την καταγγελία της εθελόντριας η οποία ήταν γραμματέας του διοικητή, ο εν λόγω αξιωματικός της επιτέθηκε άσεμνα ενώ βρίσκονταν μόνοι τους σε γραφειακούς χώρους της μονάδας.

Αμέσως μετά την επίθεση η εθελόντρια εγκατέλειψε το στρατόπεδο. Παρά τους ενδοιασμούς που είχε για πιθανές συνέπειες στη σταδιοδρομία της στην Εθνική Φρουρά, κατόπιν προτροπής του συζύγου της και του οικογενειακού τους δικηγόρου, προχώρησαν σε καταγγελία της υπόθεσης σε αστυνομία και ΓΕΕΦ.
http://nonews-news.blogspot.de/2012/08/blog-post_4439.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+nonews-news+(nonews-NEWS)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s