Πόσες φορές θα πάνε φαντάροι οι Έλληνες στην «αδελφήν Κύπρον»;

Καθώς τα περιστατικά ρατσιστικής βίας και οι δολοφονικές επιθέσεις μελών, στελεχών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής πληθαίνουν, τόσο αυξάνεται και η βλακώδης προπαγάνδα τους που παρουσιάζει τους σύγχρονους νέους Έλληνες μετανάστες ως περιζήτητους στο εξωτερικό, απολαμβάνοντας μιας πολύ καλύτερης ζωής. Με τον τρόπο οι φονιάδες των ναζιστικών ταγμάτων εφόδου απαντούν, λέγοντας ότι «δε φταίνε αυτοί που είναι ρατσιστές, αλλά η ευθύνη βαραίνει τους “λαθρομετανάστες”» -σύμφωνα και με τον ορισμό της προπαγάνδας των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Ας δούμε όμως ποια είναι η θέση των νέων Ελλήνων μεταναστών, που υποχρεώνονται από την βίαιη ταξική πολιτική των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και τα Μνημόνια, να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, αναζητώντας αλλού την τύχη τους. Μια τύχη που τους φέρνει ξανά στις πύλες των στρατοπέδων.

Σύμφωνα με την πρόσφατη αρθρογραφία «την έντονη αντίδραση πολιτών εξ Ελλάδος, οι οποίοι πήραν πρόσφατα την Κυπριακή υπηκοότητα, προκαλεί η ενέργεια του Υπουργείου Άμυνας να τους καλέσει να υπηρετήσουν στρατιωτική θητεία στην Κύπρο. Καταγγελίες που έφθασαν στο Κυπριακό πόρταλ SigmaLive, αναφέρουν ότι μεταξύ αυτών είναι και Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης οι οποίοι υπηρετούν για χρόνια στην Εθνική Φρουρά».

Τα στρατολογικά γραφεία καλούν τους εξ Ελλάδος πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας να προβούν στις εξής ενέργειες:

1. Εάν επιδείξουν απολυτήριο του Ελληνικού στρατού υπηρετούν ως έφεδροι

2. Εάν έχουν τρία εξαρτώμενα πρόσωπα απαλλάσσονται από την στρατιωτική θητεία

3. Εάν δεν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια κηρύσσονται ως ανυπόταχτοι και διώκονται.

Το πιο κουφό από όλα είναι ότι έχουν κληθεί μέχρι και ΕΠΥ, οι οποίοι υπηρετούν μέχρι σήμερα στην Εθνική Φρουρά. Συγκεκριμένα υπαξιωματικοί κατήγγειλαν ότι υπηρετούν για περισσότερο από 10 χρόνια και η ενέργεια αυτή είναι άξια απορίας.

Σε άλλες περιπτώσεις, πολίτες οι οποίοι ολοκλήρωσαν κανονικά τη θητεία τους στην Ελλάδα, καλούνται σήμερα να υπηρετήσουν και στην Κύπρο επειδή πήραν την κυπριακή υπηκοότητα.

Ο Υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Ηλιάδης, δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος σε αυτό το στάδιο. Όσοι έλαβαν τις επιστολές αυτές, προτρέπονται από το ΥΠΑΜ, να υποβάλουν το αίτημα απαλλαγής τους στο Υπουργείο Άμυνας ή στο ΓΕΕΦ. Στη συνέχεια οι αρμόδιοι θα εξετάσουν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Ο μετανάστης ήταν πάντα το μεγαλύτερο θύμα της κρατικής αυθαιρεσίας και της εργοδοτικής εκμετάλλευσης. Η αριστερή κυβέρνηση της Κύπρου και ολόκληρο το αστικό κατεστημένο βρήκαν έναν εύσχημο τρόπο να εκμεταλλευτούν όσους αναζήτησαν μια ελπίδα στη Μεγαλόνησο, ντύνοντας στο χακί, μετατρέποντας τους σε κρέας στα κανόνια τους και μάλιστα σε μια περίοδο έξαρσης των ανταγωνιστών και φόβων εκδήλωσης θερμών πολεμικών επεισοδίων.

Αναρωτιόμαστε, ο Χριστόφιας και το ΑΚΕΛ θα στείλουν στην Εθνική Φρουρά και τους δεκάδες χιλιάδες Ρώσους Μαφιόζους που μάζεψαν στην Κύπρο και έδωσαν την Κυπριακή υπηκοότητα;

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 Diktiospartakos.blogspot.com

http://diktiospartakos.blogspot.gr/

Advertisements

One thought on “Πόσες φορές θα πάνε φαντάροι οι Έλληνες στην «αδελφήν Κύπρον»;

  1. αφου εσεις οι ακελιστες αρνειστε να υπηρετησετε την πατριδα σας καλειτε την νεολαια να μην υπηρετησει και να προσκυνησει τον αττιλα τοτε ο χριστοφκιας αναζητα βοηθεια απο ξεω.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s