Αξιωματικός της ΕΦ εμπλέκεται στο χθεσινό επεισόδιο κατά του Πανεπιστημίου

  • Βρήκαν στην κατοχή του φυλλάδια του ΕΛΑΜ, της χρυσής αυγής και μαύρη κουκκούλα
  • Προηγούμενες κατηγορίες: Οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, επίθεση προς πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης κ.α
  • O Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς θα προβεί στις κατάλληλες ενέργειες

Χειροπέδες σε Αξιωματικό της Εθνικής Φρουράς πέρασε τα ξημερώματα η αστυνομία, σε σχέση με την πρωτοφανή επίθεση που σημειώθηκε χθες στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Sigmalive, στο σπίτι του Αξιωματικού εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων και μεγάλος αριθμός φυλλαδίων της χρυσής Αυγής και του ΕΛΑΜ.  

Τα στοιχεία που εξασφάλισε το Sigmalive, καταδεικνύουν ότι την πλάτη του συγκεκριμένου υπόπτου βαραίνουν άλλες δέκα προηγούμενες σοβαρές κατηγορίες.

Εν τω μεταξύ, το ΕΛΑΜ δήλωσε το πρωί στο Sigmalive ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ έκαναν λόγο για“προσπάθεια κάποιων να στρέψουν τα βλέμματα στο ΕΛΑΜ με σκοπό να το πλήξουν”.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες και καλά διασταυρωμένες πηγές, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος εν ενεργεία μόνιμου Ανθυπολοχαγού των τεθωρακισμένων, τον οποίο βαραίνουν δέκα κατηγορίες, από άλλα περιστατικά, εκ των οποίων οι σπουδαιότερες είναι κλοπή, παράνομη οπλοφορία, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, επίθεση προς πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και κατοχή πέντε συσκευών σπρέι που εκπέμπουν επιβλαβή για τον άνθρωπο αέρια.

Ο προαναφερόμενος αξιωματικός συνελλήφθη και μεταφέρθηκε για προσωποκράτηση στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας για την υπόθεση των επιθέσεων στο Πανεπιστήμιο. Το παραπάνω συμβάν έλαβε χώρα μεταξύ 00:30 και 02:30 της 7ης Δεκεμβρίου του 2011. Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν  μια μαύρη κουκούλα, μεγάλος αριθμός φύλλων της χρυσής αυγής και φυλλάδια του ΕΛΑΜ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς πνέει τα μένεα κατά του εν λόγω αξιωματικού και θα προβεί στις κατάλληλες ενέργειες χωρίς να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.

athanasiout@sigmalive.com

πηγή: http://sigmalive.com/news/local/445043

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s