Πρώην στέλεχος της Ε.Φ. βίαζε ανήλικες!

11/11/2011 | ΤΟΥ ΚΛΕΟΠΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Μεταξύ των κακοποιηθέντων κοριτσιών ήταν και η δεκάχρονη θυγατέρα της ερωμένης του.

Ήλθε σε συνουσία με τέσσερα ανήλικα κορίτσια
Ο 40χρονος φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε τις σεξουαλικές του περιπτύξεις µε τα ανήλικα κορίτσια.

Μια φρικτή και αηδιαστική ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών, αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 ετών σε 40χρονο, πρώην στέλεχος της Εθνικής Φρουράς, που παραδέχθηκε ότι κατά τη χρονική περίοδο 2007-2010, ήλθε κατ’ επανάληψιν σε συνουσία µε τρία κορίτσια ηλικίας κάτω των 13 χρονών και µε ακόμη ένα ηλικίας 14 χρονών.

Μεταξύ των κοριτσιών ήταν και η ηλικίας 10 και μισό ετών θυγατέρα της ερωμένης του, µε την οποία ήλθε σε συνουσία πέντε φορές, ενώ σε τουλάχιστον άλλες τρεις περιπτώσεις την εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά αναγκάζοντάς την να προβεί σε διαφορές σεξουαλικές πράξεις. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου, Μιχάλης Χριστοδούλου, τόνισε, κατά την επιβολή της ποινής, στον 40χρονο. «Διεξήλθαµε µε κάθε προσοχή τα αναφερθέντα περιστατικά και πρέπει να οµολογήσουµε ότι οι πράξεις του κατηγορουμένου σε βάρος των τεσσάρων ανηλίκων κοριτσιών µάς έχουν προκαλέσει αισθήματα αποστροφής, αηδίας και αποτροπιασμού στον υπέρτατο βαθµό. Κυρίως σ’ ό,τι αφορά τις ανόσιες πράξεις του σε βάρος των ανηλίκων κοριτσιών Μ.Κ. και Κ.Ρ».

Δεν του αρκούσε η μητέρα…

Σημειώνεται ότι, ο καταδικασθείς, που παραδέχθηκε ενοχή και ήταν καθαρού ποινικού μητρώου, σε αρκετές περιπτώσεις φωτογράφισε και βιντεοσκοπούσε τις σεξουαλικές του περιπτύξεις µε τα ανήλικα κορίτσια, ενώ στον υπολογιστή του βρέθηκε και μεγάλος αριθμός φωτογραφιών παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, η Μ.Κ. ήταν κόρη της ερωμένης του, στο σπίτι της οποίας είχε ελεύθερη και ανεμπόδιστη είσοδο. Δεν του αρκούσε η μητέρα, αλλά ευθύς εξαρχής «έβαλε στο µάτι» και την κόρη της, που το 2007 ήταν ηλικίας κάτω των 11 χρόνων, κάτι που ο κατηγορούμενος ασφαλώς γνώριζε.

Στην απόφαση του δικαστηρίου επισημαίνεται ότι, «εκµεταλλευόµενος, λοιπόν, την ανωριμότητά της, δεν του ήταν και τόσο δύσκολο να πείσει την ανήλικη να υποταχθεί στις σεξουαλικές του ορέξεις και να την μετατρέψει σε αντικείμενο σεξουαλικής ικανοποίησης για τρία σχεδόν χρόνια. Από τον Ιούνιο του 2007 µέχρι το Μάρτιο του 2010. Περαιτέρω», προστίθεται, «δεν σεβάστηκε ούτε το σπίτι της ερωμένης του, αφού το χρησιμοποιούσε, προφανώς στην απουσία της, σαν τόπο σεξουαλικής δραστηριότητας σε βάρος της ανήλικης κόρης της, στην οποία, πέρα από αυτήν καθαυτή τη σεξουαλική πράξη, επεδείκνυε βίντεο µε τις ερωτικές του “επιτυχίες”».

«Μαύρισαν» οι ζωές των κοριτσιών…
Ο δικαστής Μιχάλης Χριστοδούλου αναφέρει, επίσης, στην απόφασή του, τα εξής: «Κάτω από αυτές τις επισημάνσεις κάθε περαιτέρω χαρακτηρισμός των πράξεών του σε βάρος του ανώριμου κοριτσιού περιττεύει, γιατί αυτές καθαυτές οι πράξεις του χρωµατίζουν από μόνες τους, µε τα πιο έντονα χρώματα, τα σε βάρος του κοριτσιού ανοσιουργήματά του, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που µέχρι και σήμερα αντιμετωπίζει».

Και προσθέτει: «Τα περιστατικά, επομένως, που συνθέτουν την υπόθεση σε βάρος της ανήλικης Μ.Κ. προσδίδουν στα σεξουαλικά αδικήματα που διέπραξε σε βάρος της, ιδιαίτερο βαθµό σοβαρότητας, όπως ιδιαιτέρα σοβαρά είναι τα περιστατικά που συνθέτουν τη συμπεριφορά του σε βάρος της ανήλικης Κ.Ρ. που, και γι’ αυτήν θα έπρεπε να ήξερε την ηλικία της, τόσο λόγω της εικόνας που μετέδιδε το σώμα της, όσο και λόγω του ότι µ’ αυτήν είχε έλθει σε συνουσία πέντε φορές σε διάστημα 14 μηνών. Από τον Ιούνιο του 2008 µέχρι τον Αύγουστο του 2009.

Σχετικά παρατηρούμε ότι για να έλθει σε επαφή µε την εν λόγω ανήλικη τον Ιούνιο του 2008, όταν αυτή ήταν ηλικίας λίγο πιο κάτω από 12 χρόνων, χρησιμοποίησε τον ανήλικο γιο άλλης ερωμένης του, τον Κ.Π. και δεν ολιγώρησε να έλθει σε άµεση σεξουαλική επαφή µαζι της, και στη συνέχεια μέσα σ’ ένα χρόνο µέχρι και τον Αύγουστο του 2009, άλλες τέσσερις ακόμη φορές».

http://www.sigmalive.com/simerini/news/police%20and%20courts/436691

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s